Handelsbetingelser – Bjarne's frø og planter

Forsendelse


Vi sender altid ordrer senest 2-3 hverdage efter modtaget bestilling. Kan vi ikke overholde dette vil du blive kontaktet

Post Nord siger 5 arbejdsdage til modtager for almindelige breve – vi oplever nogen gange at det kan tage op til 8-10+ dage – så hav venligst tålmodighed. Når du modtager dit brev kan du se på stemplet hvornår det er afsendt herfra.

Når du modtager mail fra os om at din ordre er afsendt er det desværre ude af vores hænder. Frø-forsendelser sendes IKKE med Track and Trace.

Såfremt du ønsker dine varer hurtigere så skal der vælges GLS som leveringsmetode – de leverer fra dag til dag

Hvis du kontakter os ang. ordrer/leverancer så HUSK VENLIGST at angive ordrenummer, ellers kan vi ikke hjælpe!

Priser

Frø: som brev og altid kun kr. 18,00 (Enkelte frøpakker undtaget) der dækker porto og forsvarlig emballage dette gælder kun i Danmark (ekskl. Grønland og Færøerne) – Vi sender gerne over hele verden, dette til gældende takster.

VIGTIGT: Ved forsendelser til udlandet hvor man ikke vælger at få sendt som pakke er det på MODTAGERS eget ansvar. Vi garanterer IKKE for forsendelser som IKKE er sendt som pakke med Track and Trace. Ved at acceptere handelsbetingelser accepterer du også dette!

Breve:

Standard frø forsendelse leveres med PostNord og koster altid 18 kr uanset hvor mange frø du køber – dette dækker porto og håndtering. (Enkelte frøpakker undtaget)

Bemærk igen – hvis du vil have din forsendelse hurtigt SKAL du vælge GLS. Post Nord er LANGSOMME!

Pakker:

Alle pakker til Danmark sendes med GLS – lige pt. kan man godt vælge PostNord, men med mindre man udtrykkeligt beder om dette sender vi altså med GLS!

GLS Pakkeshop:

< 2 kg  Kr. 45,-
2 – 5  kg  Kr. 55,-
5 -10 kg   Kr. 65,-
10-15 kg   Kr. 75,-
15-20 kg Kr. 85,-

GLS Hjemmelevering

< 2 kg  Kr. 65,-
2 – 5  kg  Kr. 75,-
5 -10 kg   Kr. 89,-
10-15 kg   Kr. 126,-
15-20 kg Kr. 148,-

Vi sender også til Udlandet – ved check ud kan du se en pris – denne er vejledende da shoppen desværre ikke kan regne dette ud 100% – Vi finder naturligvis billigste forsendelsesmetode og refunderer selvfølgelig hvis der er betalt for meget. Omvendt hvis det bliver dyrere vil vi ALTID kontakte dig inden afsendelse.
Store ting o. 20 kg sendes med fragtmand.

I nogle tilfælde vælger vi at sende i flere pakker – det er aht. indpakning, du betaler aldrig mere end du har accepteret ved check. ud.

Alle priser er inkl. moms og olie- og miljøtillæg, forsvarlig indpakning mm.

Har du spørgsmål til vores forsendelsespolitik, så er du velkommen til at kontakte os!

Handelsbetingelser


Varer sendes først efter registreret indbetaling på en af følgende måder:

Bankoverførsel:
Sparekassen Kronjylland
Reg nr.: 6230
Konto: 0009673563

Internationale overførsler:
IBAN-nummer: DK8562300009673563
BIC-kode:KRONDK22 (SWIFT-adresse)

PayPal:
Paypal e-mail: bjarne-h@mail.dk

Dankort/Visa
Pr. 1.1.2018 har EU vedtaget en lov der ikke tillader butikker at pålægge kunden gebyrer ved betaling med kort – så intet gebyr tilkommer.

Ved betaling med Dankort/Visa foregår det på en sikker måde i et ekstra vindue så vær sikker på at din browser tillader pop up vinduer. Sikkerheden garanteres af firmaet ePay.

Internationale Betalingskort
Pr. 1.1.2018 har EU vedtaget en lov der ikke tillader butikker at pålægge kunden gebyrer ved betaling med kort – så intet gebyr tilkommer. Vi opfordrer dog vores kunder til så vidt muligt at betale med dansk udstedte kort, da gebyrerne på udenlandske kort er ekstrem høje.

Ved betaling med Internationale betalingskort foregår det på en sikker måde i et ekstra vindue så vær sikker på at din browser tillader pop-up vinduer. Sikkerheden garanteres af firmaet Pensopay (Clearhouse).

PAYPAL
Vi tager gerne PayPal og det foregår ligeledes via ePay. Paypal gebyr tillægges (pt.1,9-3,4 % af det fakturabeløbet 2,60 DKK.) og betales af kunden. Gebyret fremgår i betalingsvinduet.

Offentlige institutioner:
Offentlige institutioner kan sagtens betale via EAN Numre. Vælg blot  EAN betaling og noter EAN nummeret i kommentarfeltet.

OBS: Hvis du handler på vegne af en institution under Københavns Kommune så kontakt os lige ved bestilling, da vi konstant har problemer med at de afviser vores fakturaer!!!

Vigtigt

Når du tjekker ud skal du acceptere vores handelsbetingelser (disse) det er DIT ansvar at kontrollere at ordren er korrekt. Ved at acceptere betingelserne bekræfter du at have læst betingelserne og at ordren er i overensstemmelse med det ønskede

Porto for frø (enkelte storpak undtaget) udgør altid kun DKK 18,00 dette dækker porto og forsvarlig emballage. Så man kan med fordel købe større mængder og derved spare porto. Dette gælder kun i Danmark (ekskl. færøerne og Grønland). Jeg sender gerne internationalt, men efter gældende post takster + evt. et mindre tillæg for emballage.

Hvis du bestiller af flere omgange samme dag og gerne vil have sendt det købte sammen, kan du på ordre nr. 2, 3 …. vælge afhentning – således spares porto.
Planter og øvrige pakker sendes efter Post Nords eller GLS’ takster.

VÆR OPMÆRKSOM: Adresse etiketter udskrives fra vores system, så det er DIT ansvar at adressen er korrekt angivet.

Forsendelser der returneres til os, pga. forkert adresse refunderes MINUS forsendelsesudgiften!!

Varer sendes altid hurtigst muligt efter modtaget betaling, normalvis indenfor 1-3 hverdage. I travle perioder kan der gå op til max 5 dage – dine varer skal nok komme frem, går der for længe så send endelig en mail!

PRIMO grills er ikke lagervarer, men sendes direkte fra importøren. Dette sker indenfor max 5 hverdage, vi kan dog ikke holdes ansvarlig for forsinkelser.

VIGTIGT!!!!!  Som udgangspunkt tages frø og planter IKKE retur.  Planter der ikke afhentes ved posten/pakkeshop rettidigt eller planter der kommer retur til os i væsentlig ringere stand end ved afsendelsen refunderes ikke.
Dette accepteres ved gennemførelse af ordren!!!!

Reklamationer accepteres KUN via kontaktformen her på siden eller via e-mail.

Køb kan naturligvis fortrydes indtil afsendelsen, men skriv lige hvis du fortryder.
Andre varer tages retur indenfor 14 dage såfremt de er intakte. Ved fortrydelse refunderes forsendelsesudgifter ikke.

Er der fejl i leveringer eller andet, så kontakt mig for en løsning af problemet. Vi kan ikke give garanti på frø, da de er levende organismer, men alle frø er garanteret friske og spiringsdygtige på leveringstidspunktet, og kan holde sig i minimum 2 år (der findes undtagelser, dette vil være angivet).
Vores frø opbevares optimalt, og INGEN frø ligger hos os i mere end Max. 12. måneder. Det er en tillidssag at købe frø og alle vores frø kommer fra leverandører vi har handlet med i en del år og de overholder naturligvis EU’s generelle regler.

Skulle der være problemer af en eller anden art, så kontakt os endelig PÅ MAIL / Via kontaktformularen her på siden. Angiv venligst ordrenummer ved henvendelse og meget gerne detaljer f.eks ved frø, hvordan og hvornår de er sået, temperaturer, vanding, jord osv. Det samme gælder andre varer – under garanti – SKRIV INDEN du returnerer noget!

Vi oplever mange skriver i forskellige grupper på Facebook, og/eller på vores side/gruppe – jeg kan desværre ikke garantere at vi får svaret der, da opslag og beskeder let kan smutte i strømmen, da vi ikke er på Facebook hele tiden.

Hvis ikke andet er angivet, gælder den almindelige garanti jvf. købeloven.

Køb kan fortrydes i op til 14 dage fra købsdato, varer returneres for købers regning – varer refunderes ved returnering såfremt de modtages retur i  samme stand som ved levering.  Vi forbeholder os ret til at fratrække et håndteringsgebyr på op til 10% af købsprisen, da alle ordrer pakkes specielt til den enkelte kunde.

Vi gør opmærksom på, at fortrydelsesretten på levende nyttedyr (rovmider, snyltehvepse, nematoder etc.) kan være svær at gøre gældende, da en returnering i praksis kan medføre, at nyttedyrene vil omkomme i forbindelse med returneringen og dermed ikke kan anses for at være tilbageleveret i væsentlig samme stand og mængde. Det samme gør sig gældende for planter.

Varer returneret på efterkrav vil blive nægtet modtagelse. HUSK altid INDEN du returnerer noget at skrive til os vedr. fortrydelsen/garantisager OG vedlæg ordre/faktura kopi i pakken.

Vi tager forbehold for trykfejl. Bemærk også at billederne er vejledende – det leverede produkt kan derfor afvige i udseende.

Ved levering af STRONG og FARMER drivhuse, kan der forekomme små buler i pladerne – disse vil rette sig ud med tiden, ellers kan man lige varme dem let.

Bjarne’s frø og planter kan ikke holdes ansvarlig for følgeskader, forkert anvendelse af produkter og andre ikke uforudseelige og udefra kommende faktorer og en evt. erstatning vil aldrig kunne overstige et produkts pris ekskl. moms og levering

VIGTIGT: Som udgangspunkt tages frø og planter IKKE retur. Dette accepteres ved gennemførelse af ordren!!!!

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.
VIGTIGT:  frø og planter tages IKKE retur. Dette accepteres ved gennemførelse af ordren!!!!

Husk at medsende ordre/faktura kopi! 

Husk at få track-and-trace nummer på pakken, når pakken sendes retur.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Ved returnering af en vare kan der ved særlige varer (Drivhuse og tilbehør) pålægges et håndteringsgebyr på op til 10% af fakturabeløbet.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig fratrukket et håndteringsgebyr gebyr på op til 10% af fakturabeløbet, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Eventuel fragt betalt fra din side i forbindelse med returnering tilbagebetales ikke.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Bjarne’s frø og planter
Frifeltvej 1, Rimmerhus
6920 Videbæk

Varer returneret på efterkrav modtages IKKE!

Du kan også fortryde købet ved at give meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

VIGTIGT:  frø og planter tages IKKE retur. Dette accepteres ved gennemførelse af ordren!!!!

Vi er glade for vores kunder, og håber selvfølgelig de er det samme for os, så derfor har vi oprettet et Loyalty program.

Ved hver vare er angivet et pointantal, ved køb af varen optjener man dette antal point. Disse point opspares og kan bruges som rabat ved evt. fremtidige køb

Vi forbeholder os retten til uden varsel at ændre point satsen, programmet mv samt helt stoppe. Hvis vi vælger at stoppe vil dette blive annonceret i god tid inden.

Optjente point gælder kun som rabat ved varekøb og kan ikke udbetales.

Der optjenes 1 point pr krone (ex moms) man køber for, dog optjenes der ikke point på fragt.

50 point svarer til 1 kr ved indløsning

VIGTIGT! Man skal have en brugerkonto hos os – det er gratis – for ellers får man ikke point samt muligheden for at bruge disse efterfølgende. Brugerkontoen oprettes let ved check-ud.

Ved efterfølgende køb, er det vigtigt man husker at logge på med den oprettede bruger, ellers får man ikke point. point tilføjes IKKE efterfølgende!

I øvrigt


Ved alle varer står der en dato – denne dato er IKKE udtryk på frøenes alder, men udelukkende for hvornår arten kom i “kataloget” første gang, da jeg hele tiden får nye friske frø hjem.

Vejledninger, infomateriale mv. er dels baseret på egne erfaringer og dels leverandørinfo mm. da frø er en levende organisme kan det sagtens være at der er andre og bedre metoder – så betragt materialet her som vejledende og gør dig dine egne erfaringer… Finder du noget du mener er HELT hen i skoven, må du meget gerne sende mig en mail.

Vejledninger, artikler og andet kan findes her: Vejledninger mm. Vær venligst opmærksom på at du ikke modtager vejledninger med dine frø – vi vælger at holde priserne nede så info kan kun findes elektronisk på vores shop og på vejledningssiden i linket herover. Vi arbejder hele tiden på at udbygge materialet, men ellers er google en god hjælper.
Lad venligst være med at kopiere, distribuere, hotlinke eller videregive mine vejledninger!!

Vi vil meget gerne hjælpe hvis du har spørgsmål eller andet vedr. vores produkter, men dette dog KUN på e-mail! www.barney.dk er et WEB firma. For generelle spørgsmål, vejledninger, tips og tricks mv. henviser vi til vores hyggelige gruppe på Facebook: Bjarnes frø og planter og vores side med Vejledninger mm.

Vi forbeholder os ret til prisændringer / antal frø pr. pakke / sortiment ændringer osv. uden forudgående varsel – priserne her på siden er de til enhver tid gældende. Ordrer sendes naturligvis til den på dagen gældende pris.

Du vil altid modtage en mail med oplysninger om bestillingen, skulle du fortryde dit køb er dette helt ok, bare du lige vil skrive det. Allerede afsendte ordrer kan ikke ændres. Jeg tager ikke frø retur. Firmaet Bjarne’s frø og planter og personerne bag, kan ikke drages til ansvar for forkert behandling af produkter, samt evt. mindre afvigelser på produkterne (farver, størrelser osv. på blomster / planter.) I en evt. tvist skal en sag anlægges ved Retten i Herning. Erstatninger kan dog aldrig andrage mere end varens pris – vi kan IKKE holdes ansvarlig for evt. tab.

Al rådgivning og vejledning foregår ud fra vores bedste overbevisning. Firmaet og personerne bag kan ikke drages til ansvar for evt. forkert vejledning (her tænkes primært på frø og planter, men ikke udelukkende – Dansk lov gælder), forkert behandling af produkter hos kunden samt samt evt. mindre afvigelser på produkterne (farver, størrelser osv. på blomster / planter).

Billederne på de forskellige varer er vejledende, er du i tvivl om noget så skriv inden du køber. der kan forekomme små afvigelser (opdateret design, afvigende indpakning etc.) vi gør hvad vi kan for at holde vores varekatalog opdateret.

Vi tager forbehold for tryk- og skrivefejl, mellemsalg og udsolgte varer.

Hvis der ellers skulle være noget du er i tvivl om, eller blot har spørgsmål til er du velkommen til at kontakte os pr e-mail/kontaktform
Alle priser på siden er INKL. 25% moms

Vi har en lille butik på adressen som også er min privatadresse, hvis man gerne vil besøge os, er der selvfølgelig mulighed herfor – DOG KUN EFTER FORUDGÅENDE AFTALE – vi har IKKE faste åbningstider.
Man kan/skal ikke forvente at der altid er folk til stede der kan hjælpe!!!!!

Fik du ikke svar på det det søgte?