Drivhuse til det danske klima! – Bjarne's frø og planter

Drivhuse til det danske klima!

Det danske klima ændrer sig – om det er det der globale opvarmning eller på helt naturligvis skal jeg ikke kloge i – faktum er at der kommer flere og kraftigere storme.

Hver gang der har været en storm forbi er det med bankende hjerte jeg går ud for at se til mit drivhus – 2 gange på 2 år har det taget alvorlig skade og Facebook og andre medier svømmer over af sørgelige billeder af drivhuse der er blæst omkuld eller er krøllet sammen.

Det er blevet moderne at købe de der “billige” plastic tunneller – been there – done that – efter at have pillet det ned fra et træ for 3. gang var min tålmodighed med dem ovre.

Mit hovede har knurret – for når der har været en orkan forbi har mine drivhus tunneller – de “rigtige” –  bare stået igennem uden problemer –  og forklaringen er simpelt- pga den runde facon har vinden ikke kunnet få fat i dem. Nu har jeg så fundet en løsning på problemet!!!

Ved at kombinere tunnel faconen med drivhus teknologien har jeg fundet den ideelle løsning!! Et kvalitetsdrivhus,  formet som en tunnel, skelettet er fremstillet i galvaniseret jern i stedet for alu, og så med 6 mm polycarbonat plader – ved denne kombination får man et solidt drivhus som med de isolerende plader kan anvendes uden opvarmning fra tidligt forår til sen efterår.

En ekstra fordel ved tunnel faconen er at solindstrålingen er mere effektiv end i et almindeligt drivhus pga. den runde form reflekteres færre af solens stråler væk og der bliver lunere i huset hurtigere. Polycarbonaten gør at man heller ikke skal kalke for at undgå solskader på planterne.

Vi har en 18 og en 24 m2 her ude på farmen og husene kan  bestilles  i shoppen – De fås i 12, 18, 24 og 30 m2. med mulighed for udvidelser á 6 m2

Bestilling og fragtpriser

Priser:

12 m2 – kr. 6.295,-

18 m2 – kr. 8.795,-

24 m2 – kr. 10.495,-

30 m2 – kr. 12.500,-

Er du nysgerrig på hvordan det samles, mangler du mål mm – så kan noget af samlevejledningen hentes her: Samlevejledning STRONG

bygningsreglement_for_smaahuse

Del denne nyhed
  , , , ,


27 thoughts on “Drivhuse til det danske klima!

 1. Kære Bjarne,

  Min kone Marianne og jeg vil gerne allerede nu bestille denne type drivhus på 24 m2.

  Vi blev stoppet i vores projekt med at selvbygge et stormfast drivhus af, at jeg for ganske nyligt blev ramt af tarmkræft. Håbet om alligevel at kunne dyrke vore afgrøder under glastag blev derfor vakt, da vi læste dit nyhedsbrev.

  Hvis du kan sige noget om, hvornår du vil kunne levere huset, vil det hjælpe os meget i vores videre planlægning.

  Venlige hilsener,
  Marianne og Jens Heilmann

 2. Hej Bjarne

  Mit ellers nydelige to år gamle Juliana drivhus blev bogstaveligt talt jævnet fladt af den sidste storm. Jeg er glad for, at jeg ikke fik brugt forsikringspengene, inden jeg så dine nye tunneller. Go large or go home – jeg vil ha’ den på 24 kvm! Men jeg er også nødt til at kende målene ? Jeg har en fornemmelse af, at jeg skal planlægge lidt udendørs ommøblering i den anledning.

  • Hej Helle!

   Jeg kan desværre ikke love at vi når at få NICE huset sat op, vi har pt ret travlt herude. Vi har STRONG sat op – princippet for de 2 er det samme så det kan give en ide om det?

   Jeg tror godt der kan monteres åbner på gavlvinduet men jeg har ikke prøvet det? Der kan fås vinduer til taget…

 3. Jeg har sat mit på 18m2 op nu, og det er rigtigt fint, om end vil jeg give Bjarne ret i, at man skal læse manualen 🙂

  Jeg ville nok finde noget andet end tape til at lukke enderne på kanalplasten, hvis jeg skulle bygge det nu.
  Silikone er et godt bud, tror jeg

  • 😉 jeg håber du bliver glad for det 🙂
   Jeg er ved at undersøge mulighederne for om man måske kunne få nogen lister eller noget i stedet. Tapen virker men kunne godt være kønnere. Silikone er også et godt bud 🙂

 4. Silikone virker, men kan kun bruges der hvor plasten er under jorden. Det er ikke kønt.
  Listerne i døren er heller ikke super, men drivhuset er stadig tættere end det jeg havde før.
  For at gøre en lang historie kort. Dette drivhus er så meget “value for money”, og jeg glæder mig til at fylde det med chili, basilikum og tomater 🙂

Skriv et svar

Ingen produkter valgt