Hjem > Nu lover de sørme sne…….

Nu lover de sørme sne.......

16. Jan 2016

DMI truer nu med sne, og jeg kender ihvertfald nogen som ser frem til det med længsel - mine unger... de mener bobslæderne har stået i garagen længe nok!

Vi andre kan jo så mene om det hvad vi vil, men faktum er at det er godt for vores planter. Et Snelag beskytter mod barfrost, og et lille lag på drivhuset virker rent faktisk isolerende! Det kan vi der bruger drivhuset hele året jo rigtig godt lide!
Man skal dog være opmærksom på at for meget tung sne kan være en drivhus dræber - især tø-sne vejer godt til, og kan rent faktisk mase taget! så.... et tyndt lag - lad det være - er der mere eller begynder det at tø - så er det ud og fjerne det.

Er der rigtig meget sne kan man med fordel faktisk skovle det op omkring drivhuset.
Sneen skal jo desværre også ryddes væk fra stier og fortove - loven siger at det skal være gjort inden kl. 7 om morgenen!

Jeg ville gerne kunne levere sneskovle, men et eller andet sted skal man jo også stoppe - så derfor vil jeg hellere vise en jeg har fundet på nettet - Morten fra Zinkbakken har netop nu tilbud på en lækker sneskovl i aluminium. Se den evt. her:  Sneskovl i Aluminium

På tilbud hos Zinkbakken På tilbud hos Zinkbakken

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomShop videre