Hjem > Nyt koncept for lokale fødevarer og delikatesser hos Bjarne’s frø og planter :)

Nyt koncept for lokale fødevarer og delikatesser hos Bjarne’s frø og planter :)

17. Jan 2018

I løbet af april 2018 har vi planer om at lancere konceptet Madsamling her på Farmen ved Rimmerhus (Frifeltvej 1). Her har man mulighed for at bestille og købe varer fra de mange forskellige lokale producenter på nettet. Varerne kan derefter hentes ved et event en gang om ugen, her vil producenterne også være repræsenteret så man kan høre om produkterne, produktionen og historien bag.

LIDT OM MADSAMLING
Konceptet startede i Frankrig og er blevet udbredt til flere lande i Europa.
Det første samlingssted kom til Danmark i januar 2017.
Der er ni, der er åbnet i Danmark - primært på Sjælland.
I Jylland kører konceptet i Vejle og i Bjert nær Kolding, samt i Horsens, der åbnede lige inden jul.
Der er mange steder under opbygning, og konceptet åbner bl.a. også i Hjerm, Aarhus og Silkeborg.

Formålet er overordnet set at give lokale muligheder for at købe lokale råvarer og varer, som er med til at støtte producenterne i lokalområdet.

”Vi har rent faktisk rigtig mange producenter her i området, der virkelig brænder for deres spændende og lækre produkter. Desværre er det ofte svært for en mindre producent at komme ud til forbrugerne, det er svært at opnå en fornuftig avance hvis man skal gennem grossister til specialbutikker og lignende. Derfor giver Madsamling rigtig god mening. Her får Producenten en fair pris for deres produkter”

Vi er nu i gang med at tage fat i nogen af de mange lokale producenter af lækre varer der rent faktisk findes her i midt/vesten

Gå allerede i dag ind på madsamling-herning.dk og opret dig som bruger – så vil du løbende blive informeret om vores aktiviteter – det er HELT GRATIS!

Vi håber på med tiden at vil kunne tilbyde en lang række produkter indenfor kategorierne årstidens grøntsager, danskproduceret vin, samt lokal øl, saft, honning, ost, brød, kød, mel, chokolade og mange forskellige andre delikatesser og specialiteter.

”Drømmen er, at det kommer til at kunne dække alt det, man har behov for inden for alle fødevarekategorier. Vi håber også at konceptet kan give flere mod på at starte nicheproduktioner af fødevarer op, når afsætningskanalen ligger klar.”

Kender du nogen producenter eller er du selv producent i lokalområdet (op til max 75-100 km) som bør være repræsenteret så tøv ikke med at enten tilmelde dig direkte på www.madsamling-herning.dk eller kontakte mig.

Se også på Facebook:Madsamling Herning

For mere information om Madsamling i Rimmerhus v/ Herning, kontakt mig endelig:
Bjarne Højlund – 2149 9913  - bjarne-h@mail.dk

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomShop videre