Hjem > Den travleste måned af dem alle….

Den travleste måned af dem alle....

20. Sep 2016

Hvis nogen går og tror at vi har  travlt om foråret, så har de helt ret, men det er faktisk september der er den travleste måned af dem alle for mig.

I år er det særlig slemt da Lærlinge-Thomas er på skole - samtidig med at vi har nok den bedste chili sæson ever!

Ud over hvad der sker på farmen, så er alle weekender derudover besat med en masse spændende arrangementer og events.

Der er ingen tvivl om at den mest fantastiske dag på hele året er den 2. lørdag i september - Vores store chilifestival, som i år blev afholdt for 7. gang. Dagen var helt fantastisk - massetomatr af glade mennesker der hyggede sig i høj solskin og 24 grader. En masse indtryk mm kan ses på Facebook

Inden da, var den første weekend besat med tomater - først Tomat festen ved Holbæk og Gartneri Toftegaards tomat dag om søndagen. 2 fine arrangementer som klart kan anbefales hvis man godt kan lide tomater. (billedet er lånt fra Tomat festen)

Vores chilifestival tager lige 14 dage at gennemføre (ud over 1/2 års planlægning naturligvis)  - ugen op til med klargøring og ugen efter med oprydning og til at komme ned på jorden igen - hvis ikke man har været her før kan det klart anbefales - det er en dag med masser af indtryk, smagsprøver, underholdning og glade mennesker!  (Vi vil i den forbindelse godt beklage mange gange hvis vi har været svære at få fat på og/eller ikke lige har fået svaret tilbage!!)

vtvfd91akvob66lgezlmegbtx5xw7vmhsvd1v-7ex_fgDen 24. september går det så løs igen, vores Svenske venner Chiliklubben holder deres pendant til chili festivalen - Chili klubbens event 2016 i Helsingborg - igen en dag med chilien i centrum. Svenskerne forstår også at lave en fest!

Fredag den 30. september har vi sagt ja til at være med til et event hos Primo Nordic i Brørup - her vil man kunne smage både friske chili samt mange af vores andre lækre chili og grill produkter.

I weekenden den 1. og 2. Oktober deltager vi i Kridtvejs Planter's store nye smagedag - igen vil vi have masser af lækre smagsprøver med :)

Når dette så er veloverstået så står den på en helt store høst. Vi har masser af friske chili og det håber vi på at have længe endnu - men det kommer helt an på vejret. Det er ikke som mange tror kulden der lukker og slukker sæsonen, men derimod er et meget fugtigt efterår dræbende. Vi dyrker en stor del af vores frugter i store plastic tunneller. Fordelen ved dem er at de er fantastiske til at holde på varmen, men til gengæld danner de meget kondens - fugt er vores fjende nr. 1 - kan vi ikke komme af med den så dannes der skimmel, og får det først fat, så tager det ikke mere end 1-2 uger så er det slut...
Der kommer jo også lige straks skolernes efterårsferie - noget som vi egentlig ikke mærker ret meget til da vi stadig har travlt, men mangler man noget at lave - var det så ikke en god ide at bygge et drivhus? Ved at bygge det i efteråret er man jo klar når de første spæde forårssolstråler rammer :) Vores Strong og Nice Drivhuse er rigtig gode hvis man vil tidligt igang - vi satte tomatplanter ud i vores demo den 1. marts i år, og selv om der var frost ude klarede de sig fint.

StrongEfterårstilbud!! 

Hvis man skal have sig et drivhusprojekt til efterårsferien, så giver vi GRATIS LEVERING, alternativt er man også selv velkommen til at afhente her i Rimmerhus, så giver vi i stedet for fragt et gavekort på kr. 750,- til vores butik - tilbuddet gælder t.o.m. den 31. oktober 2016

Det var vist alt hvad vi havde på hjertet for denne gang - vi skal videre i dagens arbejde :)

Kan i nu alle have en fantastisk sensommer derude - husk at vi stadig har åbent efter aftale hvis man vil besøge os på farmen :)

Mange Sensommerhilsner fra

Bjarne & Co.

PS: Følg os på Facebook - vi huserer primært i følgende grupper: Bjarne's frø og planter og Chili DK

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomShop videre