Hjem > Anti-vinter i køkkenvinduet

Anti-vinter i køkkenvinduet

31. Jan 2017

Vinteren har åbenbart været værre i sydeuropa end herhjemme, dette medfører mangel på grøntsager i de danske supermarkeder.

Men fortvivl ikke - vi har lige fået et rigtig lækkert alternativ - Micro Leaf - sunde lækre spirer der kan dyrkes i køkkenvinduet.

Micro Leaf er små, sprøde og meget næringsrige skud og blade, der kan dyrkes indendørs året rundt. De er lækre, ikke kun i salaten og i sandwichen, men også til fisk og kød i en wokret eller hvorfor ikke på en panna cotta.

Micro Leaf-frøene sås i pottemuld i en drænet dyrknings beholder og placeres på et varmt og lyst sted. Når skuddene efter ca. 2-4 uger er blevet 5-10 cm høje, er de klar til at blive spist. Med Micro Leaf kan du altså hurtigt og nemt drive vitamin spækkede godbidder frem i vindueskarmen midt om vinteren, hvis du har lyst.

Klip derefter de dekorative skud og blade med spændende smagsoplevelser over maden – ligesom på en luksus restaurant.

Vi har 10 forskellige varianter, og også lækre 1 eller 3 boks systemer til at dyrke dem i - Se det lækre udvalg lige her

Det er næsten ren terapi at se de små frø udvikle sig med næsten lynets hast, til friske lækre grønne velsmagende vitaminbomber :)

 

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomShop videre