Hjem > Jamen jeg har ikke plads til drivhus……

Jamen jeg har ikke plads til drivhus......

14. Mar 2016

Nu har vi brugt lidt plads på at fortælle om vores smarte tunnel drivhuse, og det vil vi også fortsat gøre i den kommende tid, efterhånden som vores demo tunneller tager form. MEN vi ved jo også godt at det ikke er alle der har plads eller lyst til drivhuse, og de skal naturligvis ikke glemmes!

Jeg vil gerne her slå et slag for produkterne fra Minigarden - vertikale haver der kan bruges inde og ude, på lidt eller meget plads. Brug dem som Indendørs krydderurtebed, jordbærbed på det grimme hegn, pynt på terrassen  eller grøntsager på altanen.... - ja kun fantasien sætter grænser.

Pasning af planter har aldrig været nemmere - brug vores langtidsgødning og evt. vandings sættet - så passer de sig næsten selv!!!

I samarbejde med Lotte fra Minigarden Danmark udlodder vi 1 stk Vertikal Basis i valgfri farve - det eneste du skal gøre er at Like vores Facebookside samt skrive hvor Minigarden bliver produceret!!

Vi trækker lod den 31. marts - vinderen bliver tagget på Facebook :)

Se hele vores udvalg af Minigarden produkter her!

Minigarden_Vertical

 

Værd at vide om Minigarden

 • Minigarden er opbygget af moduler, så du kan altid bygge din plantevæg om, tilføje ekstra elementer eller tage den med, hvis du flytter.
 • Minigarden er lavet af vedligeholdelsesfrit materiale, der er godkendt til fødevareproduktion. Det sikrer dig, at der ikke frigives skadelige stoffer fra plantekassen til dine afgrøder.
 • Minigarden er fremstillet i Europa. Modulerne er lavet af genanvendelig plast. Produktion, emballage og transport foregår med størst muligt hensyn til miljøet.
 • Minigarden leveres med 3 års produktgaranti. Den forventede levetid i det danske klima er mindst 10 år, og plantekasserne er frostsikrede ned til -20 grader.
 • Minigardens produkter forhandles i mere end 60 lande og er patenteret i hele verden

 

Materiale: Polypropylen Moblen med UV beskyttelse

Fås i farverne: Hvid, sort, grå, grøn og terracotta

 

0
  0
  Kurv
  Din kurv er tomShop videre