Hjem > Efteråret nærmer sig med hastige skridt….

Efteråret nærmer sig med hastige skridt....

25. Sep 2018

Så kom den første nattefrost her i Rimmerhus – dog heldigvis kun lige i græshøjde, men det betyder jo nok desværre at vi skal til at have det varme tøj på i stedet for sommertøjet.

Det har været en helt utrolig sommer som har givet både glæde og bekymringer her på farmen.

Vi har i år dyrket vandmeloner i lidt større stil – og det er blevet til over 300 stk – ret sjovt, da det blot var et forsøg på at udnytte noget ledig gulvplads – det samme gælder for vores passionsfrugter – en nordvendt gavl blev plantet til – egentlig blot for blomsternes skyld – men nu er der vildt mange frugter på.

Vi har også for første gang høstet egne lækre papayafrugter.

Dette har virkelig givet os blod på tanden til at eksperimentere med andre sydfrugter – så hen over sommeren har der været gang i spirekasserne – med det resultat at vi nu får pladsproblemer til vinter (som sædvanligt kan man fristes til at sige) da vi bl. a har planter som kaffe, the, cacao, kanel, cherimoya, tamarind, noni, limequat, Salakfrugt og mange flere i gang.

Når nu mørket og vinteren sænker sig over os, kan man jo sagtens gå og hygge sig med at så sådanne planter enten i en vindueskarm eller i spirekasser – så tjek vores store udvalg af eksotiske frø ud – der er både nytte- og prydplantefrø.

 

Sommeren har været rigtig god ved vores chili – planterne bugner stadig af lækre friske frugter – men med den truende nattefrost kan det dog hurtigt få en ende – vi plukker løs til flere forskellige projekter – men der er stadig mere end vi kan nå at bruge SÅ DERFOR vil vi gerne give 25% rabat på alle vores friske frugter – brug blot kuponkoden ’chili2018’ ved check ud, og rabatten fratrækkes automatisk!! (rabatten gælder t.o.m. den 31.10.18 eller så længe friske frugter er tilgængelige)

 

Efterårets første ”storm” ramte os jo i fredags – det var en STOR katastrofe – mit havebord væltede!! Men vi skal jo nok forberede os på hvad der måtte komme… så det er med at få sikret drivhuse og andet – eller også er det nu man med fordel kan vælge at sætte et nyt op – vi anbefaler jo især vores STRONG da de kan tåle næsten alt - - en dansk orkan er ikke noget problem!! Fordelene ved det er mange – man kan bl.a også forlænge sæsonen i begge ender grundet den smarte konstruktion og de isolerende plader – eller også kan man gå all in og vælge de nye store og kraftige FARMER modeller – kontakt os gerne for flere info omkring vores stormsikre væksthuse.

 

Det var vist alt for nu herfra – husk i er velkomne til at besøge os – vi er her alle formiddage fra 9.00 – 12.00 ud over dette tidspunkt er vi her som regel også, men det er en god ide lige at skrive til os for en aftale da vi kan være ude og føjte – vi skal bl.a til Åbent hus ved TBS grillshop i Brørup den 28.9.2018 og til Smagens dag hos Kridtvejs Planter på Mors den 29.9.18 – begge steder har vi masser af friske chili med !!

Skulle i komme forbi farmen, så tag gerne en pose eller kasse med. Vi har alt for mange æbler, så dem vil vi rigtig gerne dele med jer!

Mange efterårshilsner!

Team Bjarne

 

 

 

 

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomShop videre