Hjem > Vinterkulde på vej!!

Vinterkulde på vej!!

12. Jan 2016

DMI rasler med sablen, og lover 2 cifrede minusgrader!

Det er ikke noget der lige passer mig, jeg er bedre til sol og varme, men der er jo ikke noget at gøre ved det.. noget er der dog at gøre og det er frostsikring og beskyttelse!!!

Mange planter har ingen problemer med frost, men hvis det samtidig blæser så svider det godt og grundigt, så hvis ikke juletræet er røget for langt væk, så kan man klippe grenene af og bruge dem til at beskytte med.

Tjek for himlens skyld også vandhaner og andre vand-ting. is har en utrolig magt - tro mig - jeg opdager desværre hvert år et eller andet jeg ikke lige har fået tømt for vand som så simpelthen springer.

Håber i kan holde varmen derude, ellers kig forbi chilibutikken på min webshop, der er lige kommet en masse nye forsyninger af "varme" :)

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomShop videre