Hjem > Summertime på farmen!

Summertime på farmen!

23. May 2017

Så er det vist på tide med en update - beklager det ikke er sket så ofte - men forår = travlhed her på farmen!!

Det hele vokser jo helt fantastisk nu hvor der er kommet sol og varme - vi har i år fået mere plads - hele 600 lækre m2 drivhus, det har så også betydet at det der begrænsnings gen er gået fløjten og vi er gået amok - ikke kun med chili, men også med en masse andre skønne planter! Kom f.eks ud og se vores lækre middelhavsplanter eller smukke kæmpe Gerbera :)

De fleste af vores egne 5000+ chiliplanter er kommet på plads, alle drivhuse er trimmede, så nu begynder det at give en lille bitte smule tid til overs til andre projekter og påfund.. hvilket ikke altid er så "godt"... Fru Frø mener ihvertfald at jeg til tider går lidt for meget på indkøb ... men det er jo kun for at der kan være lækre ting på hylderne :)

Vores delikatesseafdeling har efterhånden grebet lidt om sig - den har udviklet sig til et rent slaraffenland af lækre krydderier, saucer, ketchup og meget meget mere... Vi kan i flæng nævne lækkerier fra Stokes, Spicebar, Old Texas, CaJohns, The Original Australian, Cape Herb & Spice, La Cucina, Black BBQ, Ankerkraut og mange flere... både uden og med chili.. ydermere så har vi også fået forhandling af de top-lækre PRIMO Grill & Smokers...samt diverse lækkert tilbehør  - I know - vores lille gesjæft burde nok efterhånden omdøbes til Bjarne's bindegale butik - eller the Funny Farm haha... men vi elsker det!

Hvis man er nysgerrig på hvad disse PRIMO grill's er, så har vi 4 af dem stående herude som man meget gerne må komme og kigge på og røre ved (og nåh ja - har man selv kød med - så prøve af :) - vi advarer bare lige - har man først prøvet en Primo, så kan alle andre grill's næsten være lige meget :D

Jeg har lavet en ny Facebookside for ikke at plastre frø og plante siderne til med mad og lækkerier - har man lyst til at følge mine fjollerier så kig med her

 

Lige til sidst har vi en VIGTIG info!!

Chilifestival 2017 er flyttet til den 2. september og ikke som normalt den 2. lørdag i september. Vi er kede af denne ændring men valget stod mellem dette eller en aflysning... Hold øje med www.chilifestival.dk her vil vi opdatere løbende med hvad der kommer til at ske :)

Vi holder åbent på farmen i Kristi Himmelfartsferien - alle dage fra 11.00 - 16.00 og alle weekender i Juni også 11.00 - 16.00 så kom endelig ud og se hvad vi går og roder med!

Det var alt fra os i denne omgang!
Hav en dejlig sommer

Mange hilsner fra

Fru Frø, Lærlingen og Ham selv!

 

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomShop videre