Hjem > STRONG vs ECOSlider drivhus

STRONG vs ECOSlider drivhus

25. Mar 2022

 
Vi får rigtig mange spørgsmål der går på forskellen mellem STRONG og ECOSLIDER Drivhusene - vi prøver her lige at specificere det lidt:
 
Vi har nu forhandlet #STRONG i 7 år, og det har været en fornøjelse at se at de bliver stående storm efter storm... Det er et lækkert drivhus til prisen.
 
Vi har kigget på mange andre (billigere) modeller, men fælles for dem, har de været for ringe til at vi vil sælge dem.
 
Vores princip er at vi ikke vil levere noget med under 6 mm plader da de tyndere IKKE kan holde i længden.
 
Sidste år kom vi så i kontakt med #ECOSLider, et lille familiefirma i Estland og jeg blev straks forelsket i deres Drivhuse - de er ikke billige - men som med alt andet hænger pris og kvalitet sammen!!!
 
Her er de grundlæggende forskelle:
 

Strong vs slider

 
ECOSlider er et step up på kvaliteten i Forhold til Strong
Hvor alle andre går på kompromis med pris ift. Kvalitet, har vi med ecoslider valgt at gå en anden vej – vi vil kun levere noget folk bliver glade for – og som holder i mange år!
Derfor leverer vi heller aldrig noget som helst med plader tyndere end 6 mm
Strongs svaghed har altid været de lidt primitive døre – de fungerer men er ikke helt på højde med resten af drivhuset.
STRONG er ikke sværere at sætte op, men tager noget længere da ECOslider kommer pre-samlet (spær, døre, vinduer, ender).
Strong er beregnet til at blive punkt støbt, men man kan selv lave en sokkel hvis dette ønskes. ECOSlider leveres med fast stålsokkel
STRONG har 2-delt dør i begge ender, mens ECOSlider har dør med oplukkeligt vindue – samt et ekstra udluftningsvindue over døren – ligeledes i begge ender.
Der fås til begge modeller ekstra vinduer der kan monteres efterfølgende – Strong er saml selv mens ECOSlider er pre-samlet.
Indenfor ikke så længe får vi også  ES Premium tunnelen i 4 meter bredde på som standard modeller - man skal påregne ca 3 ugers leveringstid på dem. pt.
Vi kan levere hele programmet fra ECOSLIDER - bare spørg!
0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomShop videre