Hjem > Sol og varme i en mørk mørk december…

Sol og varme i en mørk mørk december...

1. Dec 2019

Det kan da godt være det er mørkt, koldt, klamt og december men vi ligger da bare ikke på den lade side!
Vi har "været i køkkenet" og udviklet et nyt bolche med vores fantastiske Bhut Orange Copenhagen Chili og vi er selv stolte og glade for det!!!

De Smager så solen skinner - af solmodne appelsiner med et strejf af lækker lakrids og selvfølgelig solmodne tørrede BOC frugter!!!

De er stadig "in progress" - men vi har lige så lige fået den første prototype prøve hjem - vi er selv begejstrede men men ... vi er jo nok lidt inhabile SÅ nej - ingen konkurrencer - dem er der nok af på Facebook og alle andre steder i disse dage - derimod FORÆRER vi dem væk (så længe lager haves!!) - du gør følgende:

Når du alligevel bestiller i vores butik lægger du blot denne PRØVEPAKKE i kurven - så vedlægger vi nogle lækre bolcher kvit og frit - alternativt er du velkommen til selv at hente nogen her på farmen :)
- vi vil naturligvis gerne høre hvad i synes, men det er ikke et krav... men har du efterfølgende lyst til at fortælle om dem må du rigtig gerne gøre det på vores FACEBOOK SIDE :)

Hav en sindssyg hyggelig december derude - og lad nu være med at få stress over det der Jule noget :p

/Bjarne

BOC - Sommer og sol - Bolcher

(Det med småt: du er ikke tvunget til at købe noget for at få nogle smagsprøver - du er som nævnt velkommen til at komme forbi farmen og få smagsprøverne, alternativt betaler du kun forsendelsesudgifterne :) )

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomShop videre