Hjem > Nyhedsindlæg > QuadGrow Update…

QuadGrow Update...

26. Feb 2023

QuadGrow er og bliver åbenbart min fortsatte hovedpine.

Sidste år var der materialemangel og forsinkede leveringer.

Så gik firmaet bag konkurs. Jeg blev kontaktet i december af et nyt firma som overtog aktiviteterne, og den gode mand, sagde at de 'sagtens' kunne levere, nok ikke inden jul, men i starten af januar..... yearh.... siden er leveringsdatoen skubbet og skubbet, den gode mand i England er ved at gå ud af sit gode skind, for han vil rigtig gerne levere. Det viser sig bare at sådan noget konkurs ikke lige er så nemt for dem derovre...

Bare rolig - DE SKAL NOK KOMME - jeg tør bare ikke sige præcis hvornår, men forventer dem inden sæsonen for alvor går igang... her er den seneste besked derovre fra.

No problem, I'm really sorry for the delay. Every time I get told a deadline it then moves again.
We now have all of the  items available from Company A, But the QuadGrow, and other items in that category items are the last remaining things, as we are still waiting on the new factory.
I will do my very best to get an update from them over the weekend (25.-26.2) but I'm a little powerless.
Sorry for the inconvenience.
Regards!
Jeg er ikke glad for at stå i den her situation - IGEN - og ikke kan overholde leveringer, men jeg er desværre ikke herre over situationen - så til jer der allerede har bestilt vil jeg lige bede jer have lidt længere tålmodighed - har i bestilt andet sammen med QuadGrows, så skriv lige til mig på bjarne@barney.dk så sender jeg gerne de ting i ikke kan vente på U/B
Jeg vil så til gengæld sige at jeg har bestilt RIGELIGT, så der forhåbentlig ikke kommer ventetid på dem, når de endelig lander :)
Tak for jer!
Hilsen
Bjarne & resten af Holdet