Hjem > Kan i holde varmen???

Kan i holde varmen???

2. Mar 2018

Det er jo piv-koldt derude, så det er jo godt at huse er hule og der kan sættes varme på!

Jeg har i flere år gået og sværmet omkring GrowCamp højbedene, da de jo ser rigtig gode ud, men prisen har holdt mig lidt fra dem.

Med de seneste års katastrofale kål høst, gjorde at nu skulle det være - OG jeg må sige... bare at samle dem... er du gal en oplevelse - det er virkelig kvalitet!! , der er tænkt på de mindste detaljer og alt passer bare sammen - nu skal det så bare blive forår så vi kan få dem i brug!

Jeg blev simpelthen nødt til at få dem i sortimentet også, så nu kan de også bestilles ved os!!  Se udvalget her - vi kan også levere hele udvalget af reservedele, tilbehør mm - det er bare at kontakte os!

Når vi er ved nyhederne - så kan vi også levere de store semi-professionelle driv-tunneller - FARMER - kan leveres i følgende bredder: 3.5,  4.2, 5 og 7,5 meter i den længde man ønsker - vi har 2 modeller på hjemmesiden, det er blot forslag - de kan naturligvis bestilles men kontakt os endelig for personlige valg :) Drivhusene bliver direkte leveret fragtfrit hjem til dig!

 

Den 1.1.2018 havde jeg 10 års jubilæum med det der startede som et hyggeprojekt. Derfor vil jeg gerne allerede nu invitere til årets åbent hus-, plantebytte-, jubilæums- hyggedag her på farmen - det bliver i år den 5. maj så sæt allerede nu X i kalenderen !!!!!
Til sidst vil jeg også lige nævne vores påfund Madsamling - dette er nok kun interessant for folk i nærheden, men vi glæder os så meget til at komme i gang - se meget mere og tilmeld dig på Madsamling Herning vi åbner for salget på portalen den 20. marts med første opsamlings event den 27.marts  fra 15.30 - 17.30.

 

 

Det var vist lige det jeg havde på hjertet i dag - kan i alle sammen have en dejlig weekend og pas nu godt på derude!!!

 

Mange hilsner

 

Bjarne & Co.

 

 
0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomShop videre