Hjem > Jubilæum, plantebyttedag og meget mere…

Jubilæum, plantebyttedag og meget mere...

25. Apr 2018

Hej Alle!

Så kom der endelig noget der ligner forår, det er noget planterne har kunnet lide. Vi knokler nu på livet løs med at få flyttet ud og pottet. Foråret har været en udfordring - dels pga min uarbejdsdygtighed (Knæoperation) Thomas' skoleophold og det kolde vejr så vores planter er ikke helt så store som vi kunne ønske - derfor har det også trukket ud mht. at få dem klar til salg, jeg vil ikke gerne sælge dem før de har en hvis størrelse.... Det kølige vejr har dog gjort noget godt - i stedet for at vokse har de lavet et stort rodnet - dette gør at nu når solen og varmen forhåbentlig kommer vil de eksplodere i vækst :)

Jeg havde jo 10 års jubilæum den 1.1.18 men pga mit knæ (og at det var øv koldt) har jeg ikke gjort noget ud af det.... men det skal da ikke gå helt ubemærket hen... vi har jo vores efterhånden traditionsrige åbent hus - plantebytte - hygge dag herude - i år foregår det den 5. Maj - her vil jeg gerne invitere kunder, venner, familie og alle andre som har lyst til at kigge forbi - vi byder på lidt mundgodt - Michael Toftlund fra Primo Nordic har lovet at komme og styre grillen og mon ikke der dukker et tilbud eller 2 op - det plejer at være en af de bedste dage på året - bedre end juleaften - med en masse hygge- og plante snak mm.

Vi vil have en masse forskellige planter til salg hen over sommeren. En del kommer på hjemmesiden - vores store flotte Plumeria er der allerede - rigtig mange af disse har eller viser allerede nu tegn på knopper, chili og peber mm kommer også lige i starten af maj - derudover vil vi have en masse spændende planter til STRONG tuneller, drivhus, terrasse, GROWCAMPS, højbede og haven - så hold øje med shoppen, eller kom og gå på opdagelse i vores drivhuse - vi kan jo MEGET mere end bare chili :)

Vi er også kommet godt igang med vores madsamling - et koncept hvor vi samler en masse små producenter af lækre fødevarer et sted - man bestiller varerne på nettet og afhenter dem så her hos os den kommende tirsdag - her kan man møde nogle af producenterne og få en god snak omkring de enkelte produkter, produktionsmetoder o.m.a det er super hyggeligt og så er det helt gratis at tilmelde sig - også hvis blot man bare er nysgerrig - det kan man gøre her på Madsamling Herning V.

Fra 1. maj er vores åbningstider her på farmen sådan her:

Hverdage 9.00 - 15.00 + efter aftale

Weekender: KUN efter forudgående aftale - Nogle weekender og helligdage holder vi åben - det vil ALTID blive annonceret på vores facebook side.

Vi elsker jo gæster herude, og da Thomas mener han snart er udlært vil jeg da gerne også lige fejre ham lidt - så sæt allerede nu X i kalenderen den 15. Juni - mere info følger :)

Det var vist lige alt for nu - kan i alle have et forhåbentlig helt fantastisk forår!!

Mange hilsner her fra Team B :)

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomShop videre