Hjem > I får lige denne her igen :)

I får lige denne her igen :)

22. Jan 2023

Vedrørende forsendelser!!

Vi oplever folk ikke læser vores handelsbetingelser (og forståeligt nok - hvem gider....) MEN Vi bruger alt for meget tid på at svare folk på hvorfor de ikke har modtaget deres POST NORD forsendelser - så - læs lige dette lille afsnit :

 

Vi sender altid så hurtigt vi kan! Vi bestræber os på at sende inden for 2-3 hverdage. I foråret, og efter helligdage må længere tid påregnes.

Post Nord siger 5 arbejdsdage til modtager for almindelige breve – vi oplever nogen gange at det kan tage op til 8-10+ dage – så hav venligst tålmodighed. Når du modtager dit brev kan du se på stemplet hvornår det er afsendt herfra.

Når du modtager mail fra os om at din ordre er afsendt er det desværre ude af vores hænder. Post Nord Standard sendes IKKE med Track and Trace.

Skulle brevet forsvinde, så sender vi naturligvis nye varer, men ikke før der er gået min. 10 hverdage.

Såfremt du ønsker dine varer hurtigere og sikrere så skal der vælges GLS som leveringsmetode – de leverer fra dag til dag, og vi har mulighed for at spore forsendelserne!

OBS: Når du modtager besked om at din ordre er afsendt – vil du ved GLS levering få DIREKTE besked fra GLS – modtager du ikke disse informationer indenfor max 3 dage – SÅ KONTAKT OS VENLIGST!

Hvis du kontakter os ang. ordrer/leverancer så HUSK VENLIGST at angive ordrenummer, ellers kan vi ikke hjælpe!

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomShop videre