Hjem > GLS Prisændring!

GLS Prisændring!

11. Feb 2024

Jeg har truffet et valg, vi bruger vanvittig meget tid på at forklare folk, at når de vælger Post Nord som forsendelse, så kræver det en god portion tålmodighed.

Post Nord siger som bekendt at servicevinduet for et almindelig brev er 5 hverdage - det holder bare ikke altid, vi oplever meget ofte at det kan tage op til 10 eller nogen gange flere dage.... hvis da ikke de smider dem helt væk!

Samtidig melder GLS ud med en prisstigning pr. 1. marts 2024, det er dæleme ikke let at have en lille webshop længere....

NU Kommer det så - pr. 11. februar det herrens år 2024 kl 17.45:

Vi har valgt at SÆNKE prisen på den billigste pakke - op til 1 kg til pakkeshop, til kun 39 kr, det er under det vi giver for det, men jeg tror på at det vi sætter til på dette, lønner sig ved vores kunder bliver endnu gladere, da tingene så kommer frem fra dag til dag, og at pakkerne heller ikke bliver væk!!!

Man skal selv vælge GLS Pakkeshop som forsendelse - vores shop foreslår selv altid billigste mulighed. (undtaget specielle ordrer med store ting/tunge/mange ting, der skal man lige kontakte os, hvis det ser helt skørt ud.)

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomShop videre