Please…. og go’ sommer !

Hej alle

Vi vil gerne lige have lov til at komme med en lille bøn (og et øf) herfra!

Pakkefolkene her i huset gør alt hvad de kan, for at pakke jeres varer forsvarligt ind, men det sker desværre engang imellem, at GLS ikke er så gode ved tingene og noget går i stykker undervejs.

Som kunde har du faktisk ‘pligt’ til at tjekke at dine varer ved modtagelsen, at de er som de skal være! Dette skriver vi faktisk også i det dødssyge afsnit der hedder handelsbetingelser – betingelser du accepterer ved indgåelse af en handel med os.

Er der noget galt – om det er skader, eller os der har klokket i den, så retter vi naturligvis fejl og/eller klager …

Vi oplever desværre bare oftere og oftere folk kommer med reklamationer 2,3 4, ja helt op til 10-12 måneder efter de har købt og modtaget noget fra os!
VI kan ikke komme til vores transportører med klager efter så lang tid, så når vi alligevel vælger at sende nye varer, er det for vores regning. Det har vi desværre ikke råd til, så vi er fremadrettet NØDT TIL at holde os til vores betingelser!!

Så PLEASE – vil i ikke nok tjekke jeres varer ved modtagelse – også selv om i først skal bruge dem senere, det er til gave OSV?

Når det så er sagt – så er det jo sommer i Danmark – og er der noget vi kan lide, så er det da sommer!!

Grøntsagerne stortrives – og der er snart frisk chili i lange baner!

 

 

 

 

 

Vi er også blevet moderne og også kommet på det der instagram noget – så følg med der, der vil komme masser af lækkerheder!

Så – hold øje med os – man ved aldrig hvad vi finder på…

 

Foreløbig vil vi bare ønske jer alle en fantastisk sommer!!!

Team B

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomShop videre