Filsø Fødevarefestival i Pinsen!

Hvis man ikke lige ved hvad man skal bruge pinsen til og er i det jyske, så synes jeg man skulle tage et smut til Filsø og sige hej til os og få en på smagsopleveren 🙂 Vi rykker ud med hele vores Chilibutik af lækkerier – lige fra Luksus chokolade til øl 🙂

Tag familien med på pinsetur – nyd frokosten med musik og udsigt til den smukke Filsø.

Filsø Fødevarefestival indtager for 4. gang den smukke avlsgård
med det hidtil største udstillingsområde, flere end 100 stande, spændende Food trucks samt spisesteder på gårdspladsen.

Kom og vær med

til den officielle åbning af Filsø Fødevarefestival, søndag den 15. maj kl. 9.45, hvor Paul Cunningham, Henne Kirkeby Kro og Borgmester, Erik Buhl, Varde Kommune vil åbne årets festival.

BEMÆRK

700 P-pladser nær Filsøgaard med shuttle-service
+ Shuttle-service fra Henne strand
Køb billet hos Henne Strand Turistinformation og spring på bussen, som kører direkte ind på gårdspladsen

 

 

Billetter og mere info

Billigere fragt på STRONG Drivhusene!

Jeg har lige indgået en fragtaftale med et nyt fragtfirma – LH Fragt ApS fra Vejen, da jeg syntes at de fragtpriser jeg havde fået ved Danske fragtmænd var lige i overkanten – fragt er dyrt nu om dage, men næsten 1.000 kr for en tur til sjælland synes jeg er lige i overkanten.

Nu er der i stedet penge til en god flaske rødvin til rejsegildet på drivhuset, eller måske flere chiliplanter!

Jeg har før brugt LH Fragt til levering af bl.a store træer, og de er yderst kompetente og behandler tingene pænt 🙂

Åbent hus & Gode tilbud :)

Sig nærmer tiden og for nok første gang i mands minde er vi klar!!!
Jeg taler naturligvis om det ene af årets 2 helt store højdepunkter her på farmen :

Årets Plantebytte-hygge-havedag! (den anden er naturligvis Chili Festivalen – meget mere om den senere)

Det er en helt uformel dag hvor havetosser og andet godtfolk mødes – man er velkommen til at tage overskudsplanter med som man så kan bytte med andre!

Uden mad og drikke duer helten ikke – så vi sørger for at der er lidt godt til ganen – og selvfølgelig har vi også nogle gode tilbud!

IMG_0885Tro det eller ej, men vi er faktisk færdige med at potte de chiliplanter vi selv skal bruge så på fredag starter vi salget – vi har nok Danmarks største udvalg af chili planter – 200+ sorter – nogen af dem har vi i ret begrænsede mængder da det er overskud af vores egne – vi kan i flæng nævne navne som Apocalypse, Genghis Khan, Bhut Jolokia Black, Borg 9, Chuck Norris osv osv – så alene det kunne være en god grund til at kigge forbi 🙂

Vi vil efter weekenden begynde at lægge planter på WEB-shoppen.

 

 

 

Vi kan også med stolthed vise vores STRONG Drivhus frem – står færdigt, og det ER plantet til med tomater mm – i dagens anledning har vi et godt tilbud: Køb eller bestil et STRONG eller NICE og få et vindue med auto-opluk med GRATIS (Værdi kr. 799,-) – (Dette gælder OGSÅ ved bestilling i netbutikken)

IMG_0869 IMG_0876

Der vil være flere gode tilbud, men dem vil vi ikke afsløre her – det er jo næsten synd for dem som ikke kan komme 🙂

 

 

 

 

Vi kan kun sige at vi glæder os til at se en masse forhåbentlig glade mennesker til en hyggelig dag på farmen!!!

Mange Forårshilsner

 

Bjarne & Co.

APRIL!!!

Så blev det april igen, og her på farmen er der som sædvanlig travlt. Vi potter i vildskab, og for første gang i jeg ved ikke hvor længe er vi faktisk godt med – så godt at vi rent faktisk har de første chili- og tomatplanter klar til salg!!! I første omgang kan de dog kun købes herude, da frosten/kulden ikke helt er venlig stemt mod forsendelser 🙂 Vi har igen åben hver lørdag fra 10.00 – 16.00 samt alle andre dage efter aftale!

Vi er tæt på at have alle vores egne chiliplanter pottet og klar til at komme i drivhusene så snart det lige bliver lidt lunere – så den næste tid er der faktisk mulighed for at få fingrene i nogle specielle chiliplanter da vi har en del til overs – vi kalder det “PICK’N POT’ da de stadig står i spirebakker. Vi har potter, pinde og skilte klar, 10×10 cm potte er med i prisen, større potte inkl. “vores egen” chili jord, kan tilkøbes. Vi har lige fået friske forsyninger af potter hjem, så vi kan nu klare helt op til de store flotte sorte 47 Liters. Priser på planterne fra kun 10 kr.

IMG_0813

 

Vi er næsten færdig med vores STRONG Demo drivhus, så dette kan ses herude, vi har lige fået nye forsyninger hjem, så de kan leveres / afhentes med det samme. Næste projekt er at få stillet et NICE drivhus op, men tiden har ikke lige været til det, men de er også på lager.

Mange forårshilsner fra os her på farmen 🙂
IMG_0754

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomShop videre