Jamen jeg har ikke plads til drivhus……

Nu har vi brugt lidt plads på at fortælle om vores smarte tunnel drivhuse, og det vil vi også fortsat gøre i den kommende tid, efterhånden som vores demo tunneller tager form. MEN vi ved jo også godt at det ikke er alle der har plads eller lyst til drivhuse, og de skal naturligvis ikke glemmes!

Jeg vil gerne her slå et slag for produkterne fra Minigarden – vertikale haver der kan bruges inde og ude, på lidt eller meget plads. Brug dem som Indendørs krydderurtebed, jordbærbed på det grimme hegn, pynt på terrassen  eller grøntsager på altanen…. – ja kun fantasien sætter grænser.

Pasning af planter har aldrig været nemmere – brug vores langtidsgødning og evt. vandings sættet – så passer de sig næsten selv!!!

I samarbejde med Lotte fra Minigarden Danmark udlodder vi 1 stk Vertikal Basis i valgfri farve – det eneste du skal gøre er at Like vores Facebookside samt skrive hvor Minigarden bliver produceret!!

Vi trækker lod den 31. marts – vinderen bliver tagget på Facebook 🙂

Se hele vores udvalg af Minigarden produkter her!

Minigarden_Vertical

 

Værd at vide om Minigarden

  • Minigarden er opbygget af moduler, så du kan altid bygge din plantevæg om, tilføje ekstra elementer eller tage den med, hvis du flytter.
  • Minigarden er lavet af vedligeholdelsesfrit materiale, der er godkendt til fødevareproduktion. Det sikrer dig, at der ikke frigives skadelige stoffer fra plantekassen til dine afgrøder.
  • Minigarden er fremstillet i Europa. Modulerne er lavet af genanvendelig plast. Produktion, emballage og transport foregår med størst muligt hensyn til miljøet.
  • Minigarden leveres med 3 års produktgaranti. Den forventede levetid i det danske klima er mindst 10 år, og plantekasserne er frostsikrede ned til -20 grader.
  • Minigardens produkter forhandles i mere end 60 lande og er patenteret i hele verden

 

Materiale: Polypropylen Moblen med UV beskyttelse

Fås i farverne: Hvid, sort, grå, grøn og terracotta

 

STRONG Tunnel drivhus Kapitel 1.

Så er vi godt igang med at sætte vores demo drivhus op her på farmen.

Det går desværre ikke helt så hurtigt som vi havde planlagt, dels pga. der lige kom lidt frost og sne, og dels pga. de mange andre ting der også lige skal passes. Vi er dog nu kommet så langt at der er gravet ud og sat af samt skelettet er samlet.
IMG_0657

Det er ikke nødvendigt at gøre det så grove som vi har gjort det her, men nu havde vi lige minigraveren til låns alligevel, så i stedet for blot at grave huller til punkt støbning, fjernede vi græs og 20 cm jord.

Selve skelettet tog ca 9 timer at samle – de 2 af dem kunne vi have sparet ved at have læst samlevejledningen først.

Vejledning <– Har du lyst til at se samlevejledningen kan den ses her.Stumper

Første indtryk da jeg åbnede kassen med delene til skelettet var godt nok ikke så positivt, det lignede umiddelbart ikke noget der kunne tænkes at blive til et drivhus.

Efterhånden som arbejdet skred frem, blev vi dog mere og mere positivt overrasket, og nu hvor vi kun mangler at få monteret poly pladerne, samt døre og vinduer, virker det hele pludselig meget mere robust – og jeg tror på at der skal mere end en orkan til at ødelægge det når det bliver færdigt.

Vi vil løbende opdatere med beretninger og billeder fra projektet 🙂

IMG_0642 IMG_0650 IMG_0651 IMG_0652

 

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomShop videre