Drivhuse til det danske klima!

Det danske klima ændrer sig – om det er det der globale opvarmning eller på helt naturligvis skal jeg ikke kloge i – faktum er at der kommer flere og kraftigere storme.

Hver gang der har været en storm forbi er det med bankende hjerte jeg går ud for at se til mit drivhus – 2 gange på 2 år har det taget alvorlig skade og Facebook og andre medier svømmer over af sørgelige billeder af drivhuse der er blæst omkuld eller er krøllet sammen.

Det er blevet moderne at købe de der “billige” plastic tunneller – been there – done that – efter at have pillet det ned fra et træ for 3. gang var min tålmodighed med dem ovre.

Mit hovede har knurret – for når der har været en orkan forbi har mine drivhus tunneller – de “rigtige” –  bare stået igennem uden problemer –  og forklaringen er simpelt- pga den runde facon har vinden ikke kunnet få fat i dem. Nu har jeg så fundet en løsning på problemet!!!

Ved at kombinere tunnel faconen med drivhus teknologien har jeg fundet den ideelle løsning!! Et kvalitetsdrivhus,  formet som en tunnel, skelettet er fremstillet i galvaniseret jern i stedet for alu, og så med 6 mm polycarbonat plader – ved denne kombination får man et solidt drivhus som med de isolerende plader kan anvendes uden opvarmning fra tidligt forår til sen efterår.

En ekstra fordel ved tunnel faconen er at solindstrålingen er mere effektiv end i et almindeligt drivhus pga. den runde form reflekteres færre af solens stråler væk og der bliver lunere i huset hurtigere. Polycarbonaten gør at man heller ikke skal kalke for at undgå solskader på planterne.

Vi har en 18 og en 24 m2 her ude på farmen og husene kan  bestilles  i shoppen – De fås i 12, 18, 24 og 30 m2. med mulighed for udvidelser á 6 m2

Bestilling og fragtpriser

Priser:

12 m2 – kr. 6.295,-

18 m2 – kr. 8.795,-

24 m2 – kr. 10.495,-

30 m2 – kr. 12.500,-

Er du nysgerrig på hvordan det samles, mangler du mål mm – så kan noget af samlevejledningen hentes her: Samlevejledning STRONG

bygningsreglement_for_smaahuse

0
    0
    Kurv
    Din kurv er tomShop videre